Boom Juridische studieboeken Hoofdlijnen milieubestuursrecht

Auteur A.A. Freriks
ISBN
9789089746665
Paperback
Dit boek behandelt de hoofdlijnen van het bestuursrechtelijke milieurecht ofwel het milieubestuursrecht. Daarbij staat het Nederlandse milieurecht weliswaar centraal, maar dit wordt stevig ingebed in het Europese en internationale milieurecht. Zonder die inbedding kan het milieurecht ook al lang niet meer worden begrepen.
Het boek is primair bedoeld voor het onderwijs op universiteiten en hogescholen, maar is zeker ook bruikbaar in de praktijk. In voetnoten is naar vele bronnen verwezen, zodat de lezer na het bestuderen van de hoofdlijnen weet hoe en waar hij zich verder in de stof kan verdiepen.

Dit boek is geschreven door acht auteurs die allen zijn of waren verbonden aan het Centrum voor Omgevingsrecht en Beleid/NILOS te Utrecht. Annelies Freriks, Ben Schueler en Marleen van Rijswick zijn respectievelijk hoogleraar Dier en recht, Bestuursrecht, in het bijzonder Omgevingsrecht en Europees en nationaal waterrecht. Jan Robbe is universitair hoofddocent. Barbara Beijen, Berthy van den Broek en Andrea Keessen zijn universitair docent. Aletta Blomberg is bijzonder hoogleraar Rechtshandhaving aan de Erasmus Universiteit.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734