HOBB Gidsen voor bijzondere logeeradressen Logeren Langs de Autoroute Frankrijk

Auteur J. Nikor
ISBN
9789077090404
216 Pagina's
Paperback
Wat is er Franser dan een kasteel? Zo¿n château met torens met kantelen, dikke muren in een lieflijk glooiend landschap¿ Waar in het kasteelpark een briesje lispelt door het groen van bomen van eerbiedwaardige leeftijd. En waar de eigenaren afstammelingen zijn van een roemrijk geslacht, met passie voor hun woning en de streek. In zulke kastelen overnachten is een droom die u tot realiteit kunt maken met de adressen in deze nieuwe HOBB-gids.

Frankrijk heeft kastelen in allerlei variëteiten. U kunt overnachten in een villa, die hoog verstopt ligt in de Alpen. Of u betrekt voor enige tijd een typisch Normandische manoir op het ruige schiereiland Cotentin. En wat dacht u van een verblijf op een wijnkasteel in een zonnige wijngaard in de Languedoc? Dompel uzelf onder in vakantiesfeer met de honderddertig adressen in deze gids.

De logeeradressen zijn zorgvuldig geselecteerd. Behalve de beeldende beschrijving leest u over de omgeving: wat is er te zien, doen en beleven in de buurt en iets verder weg? Alle kastelen zijn uniek, kleinschalig en betaalbaar.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734