Technisch ontwerpen

Auteur R.J. Eggert
ISBN
9789043012782
439 Pagina's
Paperback
RUDOLPH J. EGGERT
Technisch ontwerpen
Technisch ontwerpen is een praktisch studieboek ove moderne ontwerpconcepten en -methoden. Het behandelt onderwerpen als materiaalkeuze, fabricageprocessen en consumentgericht ontwerpen. Ook is er aandacht voor ontwerpen als onderdeel van het gehele bedrijfsproces. Daarbij ligt een sterke nadruk op de manier waarop een ontwerpvraagstuk geformuleerd moet worden waardoor eisen van klanten en bedrijfseisen kwatitatief en kwantitatief bepaald kunnen worden.
Het boek voorziet in veel voorbeeldmateriaal en de onderwerpen worden van eenvoudig naar moeilijker gepresnteerd. Daardoor krijgt de student steeds beter inzicht in methodieken en terminologie.
leder hoofdstuk opent met een inleiding en eindigt met een puntsgewijze samenvatting, kernbegrippen en vragen. Achter in het boek is een uitgebreide ver-klarende woordenlijst opgenomen.
Technisch ontwerpen is bedoeld voor studente die kennis en vaardigheden moeten opbouwen op het gebied van hedendaagse ontwerpconcepten en -methoden. Voor docenten is een Engelstalige docentenhandleiding be-schikbaar.
Rudolph J. Eggert is hoogleraar aan de Boise State University. In dit boek maakt hij onder andere gebruik van de ervaring die hij heeft opgedaan bij Amerikaanse ondernemingen als General Electric en Fisher Price Toys.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273