STARR*PRAKTIJKBOEK VOOR MENTOREN

Auteur Julie Starr
ISBN
9789024404322
200 Pagina's
Paperback
Inkijkexemplaar
Praktijkboek voor mentoren laat zien hoe mentoring in organisaties een tastbare bijdrage levert aan het succes van de mensen die er werken.

Mentoring is een rijke bron van leren en persoonlijke groei. Als mentor heb je veel rollen: je bent rolmodel, expert, verdediger, cheerleader, bewaker en vriend. Bovendien moet je een positief en blijvend verschil maken voor de kennis, vaardigheden en vooruitzichten van de mentee.

Eerste nederlandstalige boek over mentoring
Mentoren hebben dus een grote verantwoordelijkheid. Dit eerste Nederlandstalige boek over mentoring in organisaties maakt het eenvoudig om al deze rollen goed te spelen. Het laat zien hoe mentoring werkt en neemt de lezer stap voor stap mee door alles wat hij moet weten en doen, zodat hij begrijpt wat mentoring werkelijk is en hoe hij het goed doet.

Met de checklists, cases, oefeningen en tips in dit boek kan zowel de mentor als de mentee het beste uit de relatie halen.

Julie Starr is mentor en coach en heeft meer dan twintig jaar ervaring in bedrijfs- en verandermanagement. Van haar hand verscheen eerder Praktijkgids voor coaches.
€ 31,90
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734