ARNOLD*PSYCH VAN ARBEID EN + XTRA TOEGANGSCODE

Auteur John Arnold
ISBN
9789043033756
Paperback
Inkijkexemplaar
Psychologie van arbeid en organisatie is een grondige introductie in de arbeidspsychologie. Dit boek beschrijft de relatie tussen het individu en de arbeidsorganisatie. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden individuele verschillen tussen mensen in hun werk in kaart gebracht. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals diversiteit, motivatie, leiderschap en training.

De didactische kenmerken van Psychologie van arbeid en organisatie zijn:
* een brede theoretische basis,
* diverse cases en oefeningen die je direct op de stof kunt toepassen,
* korte tussentijdse samenvattingen waarmee je snel grip krijgt op de tekst,
* vragen, oefeningen en weblinks helpen om je verder in de stof te verdiepen.

Deze nieuwe Nederlandstalige editie van Psychologie van arbeid en organisatie is gebaseerd op de 5e editie van Work Psychology - Understanding Human Behaviour in the Workplace. In deze nieuwe editie is met name veel aandacht besteed aan het herzien van de hoofdstukken over prestatiebeoordeling,
werkattitudes en de werkrelatie en stress en welzijn. Alle andere hoofdstukken zijn natuurlijk grondig geupdated met verwijzingen naar recent onderzoek.

Net als de 4e Nederlandstalige editie, is de 5e Nederlandstalige editie kritisch bekeken door Nederlandse bewerkers. Zij hebben, waar nodig, de openingscases vervangen voor materiaal dat de Nederlandse student zal aanspreken, en gezocht naar Nederlandse voorbeelden, cijfers en statistieken. Ook hebben zij gekeken of zaken die gebruikelijk zijn in de Engelse praktijk ook in Nederland
gangbaar zijn en waar nodig aanpassingen gedaan.

Ten slotte is een Pearson XTRA website ontwikkeld om studenten de kans te geven zich te verder te verdiepen in sommige onderwerpen en zich voor te bereiden op het tentamen middels een begrippentrainer en meerkeuzevragen.

Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Maurits van der Heijde (organisatiepsycholoog en docent aan de Hogeschool INHolland) en Lotte Pierik.
€ 61,50
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734