*NBC WB07 SCHUIM

ISBN
9789491849350
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Schuim. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen. Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken. De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase. In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort. De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels: 1 Werkboek Zanddegen 2 Werkboek Korstdegen 3 Werkboek Beslag 4 Werkboek Chocolade & bonbons 5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat 6 Werkboek Amandelwerk & kokos 7 Werkboek Schuim 8 Werkboek Puddingen & ijs 9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood 10 Werkboek Luxe gerezen degen 11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood 12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg 13 Werkboek Desem 14 Werkboek Roggebrood 15 Werkboek Beschuit 16 Werkboek Koek
€ 18,00
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273