FOLKERTSMA*STARTREKENEN 2F DEEL A+B

Auteur Irene Lugten
ISBN
9789491699931
Paperback
Inkijkexemplaar
STARTREKENEN 2F MBO is een rekenmethode ontwikkeld voor entreeopleidingen, voor mbo-niveau 2 en 3 en voor de eerste leerjaren van mbo-niveau 4. De opdrachten van Startrekenen 2F mbo staan vol aansprekende contexten met functionele illustraties om de studenten voor te bereiden op het gebruik van bronnen in het centrale rekenexamen. De nieuwste oplage van Startrekenen 2F mbo is uitgebreid met servicekaternen.

STRUCTUUR
Startrekenen 2F mbo bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A behandelt de domeinen Getallen en Verhoudingen, deel B de domeinen Meten & meetkunde en Verbanden. De domeinen zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk kent dezelfde opbouw:
1. Een startopdracht op 1F-niveau met meerdere opgaven bij een bron. De opdracht activeert de voorkennis van de student en geeft de docent inzicht in het niveau van de student;
2. Bij elk onderwerp worden beknopte, makkelijk leesbare theorie, duidelijke voorbeelden en gevarieerde opdrachten geboden;
3. De student sluit een hoofdstuk af door een zelftest op 2F-niveau te maken. Deze test laat zien of de student al klaar is voor de hoofdstuktoets.

Elk leerwerkboek wordt afgesloten met een onderdeel examentraining. De vraagstelling in deze examentraining komt overeen met de vraagstelling in het centrale rekenexamen.

LEERROUTES OP 1F- EN 2F-NIVEAU
Startrekenen 2F mbo bevat bij elk onderwerp opdrachten op niveau 1F en 2F. Door een icoon en het kleurgebruik is meteen duidelijk welk niveau een opdracht heeft. De studenten werken bij elke vaardigheid stapsgewijs naar het 2F-niveau toe. Studenten die niveau 1F nog niet volledig beheersen, kunnen daardoor toch met dit leerwerkboek aan de slag.

€ 30,35
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734