Boeddha...off the record

Auteur Joan Duncan Oliver
ISBN
9789045311975
159 Pagina's
Paperback
De interessantste en kleurrijkste figuren uit het verleden zouden ons veel kunnen vertellen, als we maar een uurtje van hun tijd hadden kunnen lenen¿ De Off the record-serie biedt ons nu deze kans!

We kennen hem als Boeddha, hij die verlicht is. Hij werd 2500 jaar geleden als Siddhartha Gautama geboren in het noorden van India en werd een van de grootste spirituele leiders ter wereld. Op eigen kracht bevrijdde hij zichzelf van de beperkingen van begeerte, haat en onwetendheid. Liefde, succes, geld, talent ¿ Boeddha had het allemaal, maar zette alles opzij voor iets wat dieper en duurzamer is.

Boeddha ¿off the record biedt ons een blik op het leven en de levensfilosofie van Boeddha. In een ontspannen gesprek vertelt Boeddha ons hoe hij denkt over liefde, compassie, mindfulness, karma, vergankelijkheid en al het andere waardoor wij onszelf en onze omgeving beter begrijpen. Zijn gedachten bieden ons praktische handvaten voor een beter leven.

Boeddha ¿off the record schept niet alleen een levendig beeld van een man van ongebruikelijke intelligentie en uitzonderlijke inzichten, maar moedigt de lezer daarnaast aan om zijn werk met een frisse en verrijkte blik te aanschouwen.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734