Zaterdag 25 mei: Independent Bookstore Day
Iedere dag vieren wij de onafhankelijke boekhandel, maar morgen is het officieel 'Independent Bookstore Day'. Hoe ‘independent’ veel boekhandels zijn, daarover verschillen de meningen.

Er zijn nog maar weinig grotere zelfstandige literaire zaken in Nederland. Bekende namen zijn Athenaeum in A’dam, Bijleveld in Utrecht, Tribune in Utrecht, Roelants in Nijmegen, Hijman in Arnhem en nog enkele andere.

Wij hebben ook altijd mooie aanbiedingen voor u, voor komend weekend gelden de volgende: 
Set Proust - nieuwe editie
Tijdelijk van €175 voor €105

Op zoek naar de verloren tijd is in 7 delen uitgegeven door de Bezige Bij, in een nieuwe vertaling door Thérèse Cornips. 
In deze romancyclus wordt de lezer door het zintuiglijke proza van Marcel Proust gevangen in een web van subtiliteiten, onvergetelijke personages, verfijnde ironie, glasheldere zinnen en messcherpe observaties.

De reeks bestaat uit de volgende boeken:
De kant van Swann 
In de schaduw van meisjes in bloei 
Sodom en Gomorra 
De voortvluchtige 
De kant van Guermantes
De gevangene
De tijd hervonden

U kunt de gehele set via deze link bestellen. (Inmiddels op)
Alleen dit weekend is het voor €105,00 te koop, in plaats van de originele prijs van €175,00. We hebben maar 5 sets, dus weer er snel bij!

Gerard Reve - De avonden
Van €20,99 voor €12,95

Deze klassieker is tijdens Independent Bookstore Day in prijs verlaagd. In een prachtige gebonden versie naar de 1e druk ontworpen. 

 
Big Mamma
Nu van €25,95 voor €10,00

480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten: van salades, soepen, lunch- en hoofdgerechten tot en met desserts en cocktails. Van brasato al barolo en pasta alla sarde tot en met basisrecepten als gekonfijte knoflook en tomatensaus. Bovendien geeft Big Mamma tientallen tips en productinformatie: van de keuze voor de juiste vermout, de beste balsamicoazijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van typische Italiaanse ingrediënten.

 

Aanbiedingen in de winkel

Dit weekend zijn alle boeken in het Souterrain -50%, literatuur kunst-, en kookboeken!


Ook krijgt u het boekje Lezen als geschenkcadeau bij besteding van €25,00 aan boeken. 

Wees welkom dit weekend, in onze onafhankelijke boekhandel.