Reactie op Kroniek van een handbewogen leven

Vandaag kregen wij per mail een alleraardigste reactie op het boek van Frans Corstens, Kroniek van een handbewogen leven.

"Beste Frans Corstens

 

Naar aanleiding van Uw boeiende gesprek met de NRC in maart jl.  ben ik Uw boek “Kroniek van een handbewogen leven”  m.b.v. het Boekenweekgeschenk gaan kopen bij Boekhandel Roelants in Nijmegen.

 

Ik vind het zeer terecht, dat Uw vrouw U de tip gegeven heeft om Uw levensverhaal en –visie in een boek te vertalen. Ik vind het een zeer waardevol document, dat zeer veel indruk op mij gemaakt heeft. Ik ga er vanuit, dat dit voor zeer veel mensen geldt

 

Uw boek ervaar ik als inspirerend, eerlijk, oprecht,  verrassend, ontwapenend, een ware eye-opener, verfrissend, benut de kansen, die er zijn, oog hebben voor de medemens, leven vanuit het hart, de kracht van samen delen, handelen.

 

Het straalt een ware levenshumor uit, maar ook doorvoelde levenswijsheid en een open visie op onze wereld.

 

In mijn ogen zou uw boek ook een goed script voor een film kunnen zijn.

 

In een woord bedankt voor Uw boek.

 

Alle goeds voor U, Uw vrouw en kinderen."