Nieuwsbrief 3 februari | Kom met mij mee naar Parijs (en New York)

Parijs is een stad vol romantiek en gele hesjes en New York is de stad die nooit slaapt.

We hebben enkele boeken over deze steden voor u in de aanbieding!

Achter de façade - Kees en Chrisje Brans

24 wandelingen dwars door Parijs, rond thema's als revolutie, seks, moord en doodslag, immigratie, oorlog en joods Parijs:

Deze gids gaat op zoek naar de historische, sociale en culturele realiteit van de Franse hoofdstad. Thematische wandelingen vormen een bril om de stad te bekijken, werpen er een specifiek licht op en brengen je tegelijkertijd op plaatsen waar je anders misschien niet zo snel zou komen.

Prijs: €32,50
 
Kom met mij mee naar Parijs - Nico Nelissen

Dit boek geeft de lezer een inkijkje in de stadsontwikkeling en architectuur in de Franse hoofdstad van de laatste 150 jaar.

Afgeprijsd van €35,- voor €25,-
Paris - Portrait of a city

Een fotografische ode aan de hoofdstad van liefde en lichtjes: in dit boek wordt de lezer door de fotografische, de culturele en de architectonische geschiedenis van Parijs geleid. In meer dan 500 foto's worden verleden en toekomst, het monumentale en het alledaagse, samengebracht.

Afgeprijsd van €29,95 voor €15,-
 
New York - Portrait of a city

In dit fotografieboek wordt het epische verhaal van New York in honderden atmosferische foto's verteld: van de negentiende eeuw tot de huidige tijd. Een indrukwekkende collectie, voor iedere liefhebber van New York en fotografie.

Afgeprijsd van €29,95 voor €15,-
De boeken kunnen worden besteld via de website, maar ze kunnen natuurlijk ook in de winkel worden gekocht.

Au revoir!
Merel