Frida Kahlo's complete oeuvre in een XXL-editie

Beste vrienden van Boekhandel Roelants,

We hoorden dat het verzameld werk van de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo zou verschijnen en hebben gelijk enkele exemplaren besteld! Ze zijn prijzig maar ze zijn ook veel waard. Het boek heeft een mooie linnen omslag, het weegt bijna 6,5 kilo en het bevat Kahlo's complete oeuvre op zeer groot formaat.

Frida Kahlo is bekend van haar surrealistische zelfportretten. Ze is één van de sleutelfiguren in de Mexicaanse moderne kunst en was ook een pionier op het gebied van gender, seksualiteit en feminisme. Deze XXL editie combineert alle 152 schilderijen van Kahlo met zeer onbekende foto's, dagboekpagina's, brieven en een geïllustreerde biografie.

Dit XXL-boek maakt het mogelijk om Frida Kahlo's schilderijen te bewonderen zoals nooit tevoren; inclusief detailshots en beroemde foto's. Het boek bevat werken uit privécollecties, werken die al meer dan 80 jaar niet zijn tentoongesteld en reproducties van werken die verloren zijn gegaan. Het vormt de meest uitgebreide studie van Kahlo's werk en leven tot nu toe.
 
29 x 39.5 cm; 624 pagina's
€150,-
Bestel nu > >