Nieuwsbrief 28-12 | Nog een paar dagen...

Nog een paar dagen... en dan is het jaar voorbij. Maar niet voordat we u nog wat boekentips meegeven én korting geven op een prachtig fotoboek!

nelson homageJimmy Nelson - Homage to Humanity
Britse fotograaf en auteur Jimmy Nelson heeft zijn meest recente collectie van 400 onthullende foto's gebundeld in Homage to Humanity. Deze foto's geven een veelomvattende kijk op de essentie van de mensen en culturen van meer dan 30 iconische en verdwijnende stammen over de hele wereld, die lang verborgen zijn gebleven voor de ogen van de rest van de wereld. De foto's worden vergezeld door innemende interviews met stamleiders en infographics over o.a. de locaties van de stammen. 

Nu exclusief bij Roelants van €125,- voor maar €99,95

Deze actie is geldig t/m 31 december 2018!


beforeZijn vorige titel, Before they pass away, laat stamculturen zien en wat hen anders maakt qua leefstijl en tradities. In dit boek worden veel beelden getoond van hun gebruiken en artefacten. Een thema waar Nelson dus op voortborduurt in zijn nieuwste collectie.

€125,-

americanAnton Corbijn - Inside The American

'The American' (2010), een film geregisseerd door Anton Corbijn, is gebaseerd op de roman A Very Private Gentleman (1992) van Martin Booth. Corbijn nam dagelijks zijn fototoestel mee naar de set en dit boek is het resultaat van alle kiekjes die hij geschoten heeft, op en naast de filmset. De foto's worden vergezeld door kleine tekstjes die op dagboekpassages lijken. Het geeft een unieke kijk op de making of van 'The American'.

Van €49,80 nu voor €19,95


corbijnAnton Corbijn - looking at a most wanted man

Net als het geval was bij The American, heeft Corbijn in 2014 opnieuw een fotoboek gemaakt over het maken van de film A most wanted man. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige roman van John le Carré en de voorlaatste film waar Philip Seymour Hoffman in heeft gespeeld, voor zijn tragisch overlijden. Met mooie portretten en poëtische teksten. 

Van €49,95 nu voor €19,95

Wij wensen iedereen een heel mooi 2019 toe!
Hopelijk tot ziens in onze winkels of op onze onafhankelijke website, www.roelants.nl