Gisteren hebben wij u een nieuwsbrief gestuurd met de Literaire Kattenkalender in de aanbieding. Echter bleken we deze aanbieding niet te hebben doorgevoerd in onze website. Dus bij dezen!

Literaire Kattenkalender 2020
Van €22,95 voor €10,00

Iedere week een toepasselijke uitspraak of kort gedicht, met als thema uiteraard: katten!

Het veer van Istanbul
Van €39,95 voor €8,95

En uiteraard hebben we nog meer aanbiedingen voor u!
Per veerpont over de Bosporus - zo pendelen schrijfster Irene van der Linde en fotografe Nicole Segers tussen de beide oevers van Istanbul. Segers blikt vanaf de boot over het water, zet voet aan wal en onderzoekt de betekenis van de grens die twee werelddelen scheidt. Van der Linde volggt de levens van uiteenlopende standbewoners in een verwarrende realiteit.
Net als de veerpont bevindt Turkije zich tussen twee continenten. Vaart het land richting Europa, of zal het toch de andere kant op gaan?

Holy Disorders
Van €35,00 voor €17,50

Kunstenares Margriet Smulders heeft in 2015 een prachtig kunstboek over wanorde uitgebracht. Met een overzicht van haar werk vanaf 2010, op traditionele Japanse wijze gebonden. Het bijzondere aan dit boek is dat er twee verschillende edities zijn. De uitgave die u hier links ziet, en een met een blauwe voorkant, zoals hieronder.


U krijgt bij uw bestelling een gratis ansichtkaart met ontwerp van Margriet Smulders.