Nieuwsbrief 19-4 | Voor alle leeftijden
Vandaag krijgt u, behalve mooi weer, van ons een muziek- en leestip, leuk voor jong én oud: De cd-boeken van Prokofjev en Moessorgski.
assepoester
Prokofjev - Assepoester
Van €19,95 voor €7,90
 
Assepoester van Prokofjev is geschreven door Gouden Griffel-winnaar Marjolijn Hof en geïllustreerd door Martijn van der Linden. De muziekuitvoering is van het Russisch Nationaal Orkest en het verhaal op de cd wordt voorgelezen door Kitty Courbois.
Deze prachtige en geestige uitvoering van 'Assepoester' spreekt ook jonge kinderen vanaf een jaar of vier aan.
 
moessorgski
Moessorgski - De Schilderijententoonstelling
Van €19,95 voor €7,90

Philip Hopman heeft de illustraties gemaakt voor deze uitgave van De Schilderijententoonstelling van Moessorgski, bij de prachtige gedichten van Bette Westera. De muziekuitvoering is van het Berliner Philharmoniker en Karin Bloemen leest het verhaal voor.
De hut op kippenpoten van Baba Yaga is in deze nieuwe uitgave nog indrukwekkender, en de catacomben zijn nog griezeliger.
 
hontelez
Boekpresentatie 2 mei | Thomas Hontelez
Wandelen naar wijsheid. €16,99

Op donderdag 2 mei zal Thomas Hontelez zijn nieuwe boek Wandelen naar wijsheid komen presenteren bij Boekhandel Roelants. Hij zal dan een kleine pelgrimage wandelen vanaf de Stevenskerk naar onze boekhandel.

In Wandelen naar wijsheid legt Hontelez uit dat pelgrimeren meer is dan alleen wandelen. Pelgrimeren is de innerlijke en uiterlijke reis laten samenvloeien tot een ervaring waarin je dichter tot jezelf komt. In zijn boek komen die twee reizen samen. Het is daarmee een inspiratie voor hen die altijd al eens hebben willen lopen, een motivatie voor hen die onderweg zijn en een bron van herkenning voor hen die reeds op pelgrimage zijn gegaan. Hoewel pelgrimeren en wandelen sterk met elkaar verbonden zijn, kunnen ze ook los van elkaar staan. Met de inzichten uit dit boek leer je ook pelgrimeren zonder zelf maar een stap te hoeven zetten.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen.

Een vrolijk en zonnig Pasen toegewenst!

Wij zijn 1e en 2e Paasdag gesloten.