Nieuwsbrief 10-5 | Paul van Tongeren in gesprek met Bert Wagendorp
We hebben leuk nieuws: Bert Wagendorp komt naar onze boekhandel! 
Op dinsdag 28 mei zal hij met filosoof Paul van Tongeren gedachten uitwisselen over vriendschap en andere thema's die voorkomen in zijn nieuwe boek Ferrara.

Ferrara
€22,50

Ferrara is het vervolg op de bestseller Ventoux. Vijf jaar later zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug, vijftigers inmiddels. We bevinden ons in Ferrara, de fietsstad in het noorden van Italië, waar de renaissance nog altijd voelbaar is. Daar gaan de vier op zoek naar nieuw perspectief in hun leven. Maar ongecompliceerd wil het bestaan ook in Ferrara niet worden. Barts dochter Anna neemt een besluit waar hij niet blij van wordt (complicatie 1), een padellone in de Podelta is meer dan zomaar een oude vishut (complicatie 2) en onsterfelijkheid blijkt een illusie (complicatie 3).
Een roman over loyaliteit, het noodlot, humor als reddingsboei en de onverbrekelijke band tussen vader en dochter.
 

Gesigneerde exemplaren

Bert Wagendorp heeft 10 exemplaren van Ferrrara voor ons gesigneerd, die u zonder meerprijs in de winkel kunt kopen of op de website kunt bestellen. Maar wees er snel bij, want op = op. 

Bert Wagendorp bij Boekhandel Roelants

Het (filosofisch) gesprek tussen Bert Wagendorp en Paul van Tongeren zal plaatsvinden op dinsdag 28 mei, van 17.00 tot 18.00u, in het souterrain van Boekhandel Roelants. 

Wilt u hier bij zijn? Graag aanmelden via roelants@roelants.nl