Kom met mij mee naar Parijs

Beste vrienden van Boekhandel Roelants,

We hebben een mooi boek in de aanbieding: het zojuist verschenen boek 'Kom met mij mee naar Parijs,' geschreven door de Parijskenner (en Nijmeegse emeritus hoogleraar) prof. dr. Nico Nelissen.

In 'Kom met mij mee naar Parijs' beschrijft prof. dr. Nico Nelissen de architectuur en stedenbouw van Parijs in de afgelopen 150 jaar. 
In het boek wordt een ander Parijs weergegeven  dan dat van de 'gewone toerist'. In een prachtige uitgave met veel foto’s en boeiende, deskundige teksten wordt de lezer meegenomen langs meer dan honderd gebouwen en plekken in Parijs die buitengewoon bezienswaardig zijn en een nieuw licht werpen op de altijd fascinerende metropool.

De architect Jo Coenen (voormalig rijksbouwmeester) spreekt van ‘een onmisbare catalogus en een met achtergronden doorspekt boek’ over een stad die altijd blijft boeien. Camille Oostwegel (honorair consul van Frankrijk) spreekt van ‘een meesterwerk om de magie van Parijs te doorgronden’.
 


Kortom: voor iedere liefhebber van architectuur, stedenbouw en cultureel erfgoed, in het bijzonder van Parijs, is dit een heel fijn boek.

We hebben het boek in de aanbieding van €35,- voor €25,-. 
U kunt het boek bestellen via de website (door op de link in deze e-mail te klikken). Of kom langs in de winkel, dat vinden we nog leuker!

Hopelijk tot snel,
Merel