Nieuwsbrief 23-11| In geen tijden heb ik zo gelachen... (M.Krielaars)

Bij Roelants beginnen we al aardig in de decembersferen te komen. Vele boeken worden cadeautjes en daar zijn wij erg blij mee. Hieronder 3 muzikale leestips van ons voor de feestdagen, of gewoon voor de zomaar!

brel

Brel in Nederland

Ter ere van zijn veertigste sterfdag is dit boek vorige maand verschenen. Brel in Nederland verhaalt over de bijzondere haat-                  liefdeverhouding van Jacques Brel met ons land. We volgen de wereldberoemde zanger van zijn eerste optreden in Haarlem tot en met zijn laatste, toen hij met een kwaaie kop en een kaas op schoot wegreed uit Bergen. 

Bevat naast een boek ook een lp, cd en 2 dvd's met zijn concerten in Nederland tijdens de jaren '60. 
Nu tijdelijk verkrijgbaar voor €59,95                     

furore 24

Furore #24: Beatles Issue

Nummer 24 van het onregelmatig uitgegeven tijdschrift Furore van Piet Schreuders staat helemaal in het teken van The Beatles en is ditmaal in het Engels geschreven. 

Het hoofdartikel van deze uitgave gaat over de precieze locatie van de foto die u op de cover ziet staan, de springfoto van Twist and Shout. In een ander artikel genaamd "Who jumped onto the Beatles' boat in Amsterdam?" wordt onderzocht welke fans er de grachten in zijn gesprongen in 1964 en ook staat het blad vol met foto's en afbeeldingen van the Beatles.
€16,95                     

drs pHet Drs. P Jaar- en Bewaarboek

Op initiatief van het Heen- en weerschap, een stichting die zich tot doel stelt het oeuvre van Drs. P voor altijd te bewaren, is het Drs. P Jaar- en Bewaarboek uitgegeven. In dit boek buigen vrienden en kenners zich op leesbare wijzer over de gevierde zanger. 

Michel Krielaars schrijft in het NRC van vandaag: "In geen tijden heb ik zo gelachen als om Het Drs. P Jaar- en Bewaarboek."

€25,00