Nieuwsbrief 6-11 | Eenmalig en Gelimiteerd Toonder koffietafelboek

Beste vrienden van Boekhandel Roelants,


Op 1 november is Het geheim van Marten Toonder verschenen, een eenmalig en gelimiteerde uitgave van 1500 stuks, in luxe-editie. Het boek is samengesteld door Willem Feltkamp en heeft een nawoord van Wim Hazeu, de biograaf van Marten Toonder.

Het boek is uitgegeven in groot formaat, 25 x 36 cm en telt 416 pagina's. Het boek zit verpakt in een mooie cassette, maar dat is niet het enige wat u krijgt!

 

Naast het boek bevat de cassette ook een uniek cliché, waarvan een gelimiteerde oplage van 1500 stuks is gedrukt. Deze metalen drukplaten zijn gebruikt voor het drukken van de Bommelstrip in het NRC. Bij dit cliché krijgt u ook ook een echtheidscertificaat, plus een dvd met een bijzondere documentaire.


Prijs: €300,-
 

Feltkamp volgt de wording van de kunstenaar, vanaf zijn vroegste jeugdtekeningen, waar er een heleboel van bewaard zijn gebleven. Ook bevat het boek nooit eerder getoond materiaal.

In het boek wordt antwoord gezocht op de vraag wat Toonders inspiratie was, welke invloeden hem hebben gevormd. Er zijn niet alleen talloze nieuwe tekeningen gevonden, maar de samenstellers hebben ook verbanden gelegd tussen het werk uit het 'dievenboek', een plakboek dat Toonder jarenlang bijhield, en een nieuwe blik werpt op zijn werk en de wereld van Heer Bommel en Tom Poes.
 
Dit bijzondere werk is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkels en natuurlijk op de website.

Maar wees er snel bij, die 1500 stuks zijn er naar verwachting zo doorheen!

Sanne