De kleine ballerina. Van €19,99 voor €9,-!
Dozenvol mooie boeken werden vandaag geleverd, maar Wouter had vooral oog voor dat ene boek: De kleine ballerina
De kleine ballerina
Catherine droomt ervan een beroemde danseres te worden, zoals haar moeder, die in New York woont. Maar ze draagt ook een bril, net als haar vader, en die moet af op balletles. Dat maakt haar leven er niet eenvoudiger op. Het voordeel van die bril is dat Catherine in twee verschillende werelden kan leven: de echte wereld, zoals ze die door haar brillenglazen ziet, en een uiterst zachte, wazige wereld zonder scherpe kantjes als ze hem afzet.

In samenwerking met tekenaar Jean-Jacques Sempé heeft Patrick Modiano, een van Frankrijks meest gelezen auteurs (en Wouters favoriet), dit mooie boek geschreven. Modiano won in 2014 de Nobelprijs voor de Literatuur, en aangezien die dit jaar niet wordt uitgereikt, zou dit een mooie vervanging kunnen zijn voor in uw boekenkast. Voor lezers van 7 tot 77.

Nu van €19,99 voor maar €9,- in de winkel en op de website!
Top 15 (week 19)

Ook hebben we een top 15 meest verkochte boeken van deze week, die samen met de top 15 van andere boekhandels in Nederland in het NRC wordt gepresenteerd. Naar verwachting zal Wees onzichtbaar van  Murat Isik (Libris Literatuur prijswinnaar) volgende week een mooie plaats in deze lijst krijgen.Hella Haasse Het woud der verwachting Querido (voor 7.50 geb. in VW editie!)

Lennert Savenije –Nijmegen collaboratie en verzet- Vantilt

Fry Mythos- Thomas Rap

Marjoleine de Vos Doe je best- Van Oorschot

Jan van Aken De Ommegang Querido

Katja Happe Veel valse hoop –Atlas contact

Julian Barnes Het enige verhaal Atlas

Maarten ‘t Hart Johann Sebastian Bach AP

Esther Gerritsen De trooster De Geus

10 Ruud Lubbers Persoonlijke herinneringen –Balans

11 Cognetti De acht bergen Bezige Bij

12 Renate Dorrestein Dagelijks werk Podium

13 Garnett Vrouw of vos – Cossee

14 Waterdrinker Tsjaikovskistraat 40 Nijgh

15 Jan Konst De wintertuin-Balans

Morgen, op Hemelvaartsdag, zijn wij geopend van 12 tot 17, dus kom lekker neuzen tussen de (nieuwe) boeken op uw vrije dag! Wouter zal voor u klaar staan met verse koffie. Voor nu, geniet nog even van het zonnige weer!