BLIJLEVENS*BODYFLEX YIN YOGA DOCENT

Auteur Catharina Blijlevens
ISBN
9789081941655
180 Pagina's
Paperback
Yin Yoga, een reis naar binnen.

Yin Yoga is een vorm van Yoga waarin het lichaam voor een langere tijd in een bepaalde houding wordt gebracht met de spieren ontspannen. Doordat het lichaam langer in een houding wordt gebracht met de aandacht naar binnen, ontstaat er ruimte en aandacht te hebben voor dat wat er in het hier en nu is.

Yin Yoga zal niet direct als comfortabel worden ervaren, maar als je de tijd en de ruimte kunt vinden om deze vorm van Yoga naast je andere activiteiten te beoefenen, dan zul je de voordelen van deze vorm van Yoga ervaren.

Yin is het tegenovergestelde van Yang, Yin staat voor stil worden, Yang staat voor bewegen tot actie overgaan. Twee energieën die elkaar constant afwisselen, gelijk de dag en de nacht, waardoor harmonie ontstaat . In dit boek wordt uitleg gegeven aan deze begrippen en staan enkele oefenreeksen opgeschreven.

Yoga helpt ons beter te luisteren naar ons lichaam en de signalen die het lichaam geeft. Behalve dat het veel fysieke voordelen geeft, heeft Yoga ook een zeer ontspannende werking voor de geest en draagt het bij aan een gezond en bewust leven.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734