BEEST*PROMOTEN & VERKOPEN REISBRANCHE PAKKETR.

ISBN
9789037228533
Paperback
Inkijkexemplaar
Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

Om je klant de juiste en een complete pakketreis te kunnen verkopen, moet je inhoudelijk op de hoogte zijn van de producten en diensten die je kunt aanbieden. Bestemmingen, vervoersmogelijkheden, accommodatiesoorten en alle cross- en upsellmogelijkheden komen aan bod. Je gaat aan de slag met prijsberekeningen en leert hoe je de benodigde informatie op een efficiënte manier kunt opzoeken.

Uiteraard is er ook aandacht voor klantgerichtheid, service, het achterhalen van de klantwens, het samenstellen van een passend aanbod en het uiteindelijk succesvol verkopen van de pakketreis.
€ 19,75
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734