Bedrijfseconomie Theorie en Praktijk HBO editie Uitwerkingen

Auteur R. Liethof
ISBN
9789035242593
220 Pagina's
Paperback
Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende opgavenen theorieboek de studiemethode 'Bedrijfseconomie, theorie en praktijk'. Deze studiemethode wordt onder andere gebruikt voor de propedeuse van enkele heao's, maar ook lerarenopleidingen en hogere hotelscholen gebruiken dit boek om hun studenten de basiskennis van bedrijfseconomie bij te brengen. Verder wordt het boek ook veel gebruikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

De opbouw van de uitwerkingen is identiek aan die van het opgavenboek: Elk hoofdstuk begint met een set multiple choice vragen, waarin de theorie van het hoofdstuk wordt getoetst. Vervolgens volgt een set multiple choice opgaven, waarin de rekenkundige aspecten van de theorie worden behandeld. Na de multiple choice opgaven volgt een set open opgaven waarin op eenvoudige wijze opnieuw de theorie van het gehele hoofdstuk wordt doorlopen. De hoofdstukken worden steeds afgesloten met enkele complexere opgaven die soms hoofdstukoverstijgend zijn.

Over de auteur
Rafael Liethof heeft ruime ervaring als docent, trainer en adviseur. Hij werkt momenteel parttime als docent aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Daarnaast heeft hij een eigen bureau dat trainingen en adviezen verzorgt voor het bedrijfsleven, banken en de overheid.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273