AutoCAD 2017 & VB.NET

Auteur Ronald Boeklagen
ISBN
9789492250117
288 Pagina's
Paperback
Bent u op zoek naar een stapsgewijze en compleet CAD-handboek voor het aanpassen van AutoCAD? AutoCAD 2017& VB.NET is alles wat u nodig heeft!
De nieuwste release, AutoCAD 2017, is volledig geüpdate zodat u naast goede achtergrondinformatie de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied het aanpassen van AutoCAD meekrijgt.

AutoCAD 2017 & VB.NET is niet uit het Engels vertaald, maar door een Nederlandse auteur geschreven die de Nederlandse tekennormen hanteert. Op die manier bent u verzekerd van een studie- en handboek dat zorgt dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling, kleurgebruik). Het boek is een aanrader voor de beginnende AutoCAD-VB.NET gebruiker, aangezien u stap voor stap de wereld van het CAD-programmeren leert kennen. De teksten zijn gemakkelijk te begrijpen en zijn voorzien van talloze praktische voorbeelden. Doordat het boek een goede mix van theorie, geleide instructie en oefeningen bevat, kunt u het uitstekend gebruiken voor zelfstudie.
De gevorderde CAD-programmeur haalt ook veel voordeel uit dit CAD-handboek. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en is een uitgebreid naslagwerk. De laatste updates zijn uiteraard in het boek verwerkt, waardoor AutoCAD 2017 & VB.NET uitermate geschikt is voor de gebruiker die bekend is met AutoCAD maar op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

De functies en begrippen zijn makkelijk terug te vinden met behulp van de index.
De aanwijzingen en tips besparen u tijd en vergemakkelijken uw werk.

Gratis extra's op cadcollege.nl
Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis demofilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis duizenden symbolen downloaden en een toets doen om uw voortgangsniveau in te schatten. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige AutoCAD student.

AutoCAD 2017 & VB.NET is, zoals altijd, geschreven door Ir. Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur geeft cursussen AutoCAD, Inventor en Revit aan tekenaars en constructeurs bij TEC/ CAD College in Nijmegen. Daarnaast verzorgt hij de HBO-opleidingen voor AutoCAD, Inventor, 3ds Max en Revit. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Voor Windows
- Uitgewerkte opgaven en codes op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl

Titel: AutoCAD 2017 & VB.NET
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-94-92250-11-7, NUR 991
Uitvoering: Hardcover, Leeslint, 288 pagina's
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734