AutoCAD 2007, Basisboek

Auteur R. Boeklagen
ISBN
9789072487483
492 Pagina's
Paperback

Titel: AutoCAD 2007, Basisboek, leerboek MBO

Auteur: Ir. R. Boeklagen

ISBN: 978-90-72487-48-3, NUR 174

Uitvoering: Hardcover, 492 pagina s

Dit boek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D tekenen met AutoCAD 2007. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen.

Dit is het leerboek AutoCAD 2007 voor het MBO. Het leert u stap voor stap de eenvoudigste tekentechnieken en geeft voor het 2D tekenen. Alle CAD-functies vindt u in een prettig leesbare stijl uitgebreid behandeld en met veel voorbeelden geïllustreerd. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling, kleurgebruik).

Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie. Het boek is gebaseerd op de dagelijkse praktijk van de beginnende CAD gebruiker.

Dit boek bevat de meest eenvoudige 2D tekentechnieken uit Deel I van het boek AutoCAD 2007, Computer Ondersteund Ontwerpen (ISBN 978-90-72487-49-0). Het complete boek bestaat uit vijf delen. Het behandelt ook het 3D ontwerpen, het samenwerken met andere programma s en het aanpassen van AutoCAD. Verder zit in het complete boek een uitgebreid functieoverzicht.

Deze verkorte uitgave is gemaakt op verzoek van het middelbaar technisch onderwijs.

Instructiefilmpjes via Internet

De oefeningen uit het boek worden op de internetsite van TEC/CAD College voorgedaan. Daar treft u tientallen filmpjes aan. Een unieke manier van leren, die de zelfstandige lezer een extra steuntje in de rug geeft. Ook kunt u een toets afleggen via de CADCollege Tools op Internet. Daar zijn bovendien ook duizenden symbolen te downloaden.

De nieuwe uitgave over AutoCAD 2007 is, zoals altijd, verzorgd door Ronald Boeklagen en maakt dele uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur leidt bij CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op tijdens de cursussen AutoCAD en inventor. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor AutoCAD en Inventor. Hij ontving de Autodesk-award Best ATC Instructor of the Benelux .

- Nederlandse tekst

- Nederlandse tekennormen

- Beginnende gebruiker

- Uitgewerkte opgaven via Internet

- CAD College Tools via Internet

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734