Arbeidsrecht

Auteur T.A. Karssen
ISBN
9789046900604
214 Pagina's
Paperback
ARBEIDSRECHT
In Arbeidsrecht bespreekt de auteur het arbeidsrecht op basis van de wet- en andere regelgeving, zowel voor de private sector als voor de overheidssector. Het boek onderscheidt zich door zijn praktische aanpak. Aan de orde komen de verschillende aspecten waar iemand in zijn werkzame leven mee te maken krijgt. Eerst wordt het aangaan van het dienstverband behandeld, met onderwerpen als de flexibele arbeidsrelaties, de personeelsadvertentie en de aanstellingskeuring. Daarna komen zaken aan de orde die gedurende het dienstverband spelen, bijvoorbeeld de arbeidstijden en de arbeidsduur, het stakingsrecht en de medezeggenschap. Ten slotte wordt de beëindiging van de arbeidsovereenkomst besproken.
Om de toegankelijkheid van de stof te vergroten, is de tekst geïllustreerd met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van het arbeidsrecht. leder hoofdstuk sluit af met opdrachten die gericht zijn op het in de praktijk hanteren van de rechtsregels. Op die manier komt zowel de kennis van het arbeidsrecht als de kunde om deze toe te passen aan bod.
Mr. T.A. Karssen is docent recht bij de School of Law van de Hogeschool INHOLLAND Rotterdam en bij de NIVRA-Nyenrode School of Accountancy & Controlling.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273