ANWB natuurgids : Vogelkijkgids Nederland

Auteur B. Everwijn
ISBN
9789018022723
224 Pagina's
Hardcover
De Vogelkijkgids Nederland is het schitterende resultaat van een samenwerking tussen KNNV en de ANWB. De gids geeft een compleet beeld van alle mogelijkheden om in Nederland vogels te kijken.

De Vogelkijkgids geeft een kleurrijk overzicht van de belangrijkste vogelgebieden en observatiepunten in Nederland. De gids biedt veel informatie over de vogels ter plaatse met korte en heldere omschrijvingen. Bioloog Boris Everzwijn heeft uitgezocht welke zomervogels, doortrekkers, overwinteraars en jaarvogels waar voorkomen. Van de Kanoet in Vlieland tot de klapekster op de Oirschotse Heide ten zuiden van Tilburg.

De gids is praktisch van opbouw met overzichtelijke gebiedskaarten. Op de kaarten staan naast parkeerplaatsen, wandel- en fietspaden ook de mooiste observatiepunten aangegeven. Ook de aanwezigheid van vogelhutten, kijkschermen, torens en uitkijkpunten zijn op de kaart weergegeven. Met de verrekijker in de hand door vogelrijk Nederland.

Voor wie aan observeren nog niet genoeg heeft bieden de makers van het boek een extra service. Vogelliefhebbers kunnen hun waarnemingen en ervaringen namelijk delen via www.vogelkijkgids.nl
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734