Anders werken, nieuwe kansen

Auteur J.B.R. Gaspersz
ISBN
9789049107499
96 Pagina's
Paperback

Een nieuwe manier van werken


Een groot deel van ons leven zijn we werkend bezig. In betaalde arbeid of als vrijwilliger, in een organisatie of als zelfstandig ondernemer.


Hoe kun je meer creativiteit, voldoening, vreugde, balans en productiviteit ervaren in je werk? Dit boek biedt je inspirerende ideeën. De praktische adviezen zullen je helpen om meer te halen uit je werk en de veranderingen die zich daar voordoen. En vooral om de kansen te grijpen in één van de belangrijkste onderdelen van je leven: je werk en je loopbaan.


Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode en is zelfstandig adviseur. Hij heeft vele organisaties en personen geholpen bij het vinden van nieuwe doorbraakkansen. Hij schreef diverse boeken, waaronder Anders denken, nieuwe kansen en Anders kijken, nieuwe kansen (zie ook www.kansdenken.nl). Jack Wijnhamer is stress- en balansdeskundige. Met zijn simpele en doeltreffende technieken ondersteunt hij veel professionals.


'Praktisch boekje... Ingedeeld in korte hoofdstukjes die elk afzonderlijk zijn te lezen, met daarin allerlei tips over verbeelding, inspiratie, en verrassende oefeningen.' Psychologie Magazine over Anders denken, nieuwe kansenNiet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734