Always be Yourself. Unless You Can Be a Unicorn, Then Always Be a Unicorn

Auteur Pernille Kok-Jensen
ISBN
9789063693503
144 Pagina's
Hardcover
Inkijkexemplaar
Dit is het eerste boekje dat met overvloedig beeld en tongue-in-cheek teksten een portret schildert van de generatie jongeren die wel wordt aangeduid als Generatie Y, Millennials, Generatie Einstein, Digital Natives of zelfs Gypsies. De naam doet er niet zo toe, de generatie doet er zeer zeker wel toe. De auteurs, zelf trendonderzoekers, duiken onder in de Brave New World van deze nieuwe generatie en maken een visuele en rake snapshot van alles wat hun karakteriseert.

Ze hebben moed, ze zijn dromerig en schijnbaar onaangedaan door de crises waarin ze opgroeien, of lijkt dat alleen maar zo?

Ze zijn opgegroeid met digitale media n bespelen die onnavolgbaar. Ze hebben stijl en een heroïsche kijk op het leven en wat ze zouden kunnen bereiken. O ja, en ze willen allemaal een eenhoorn zijn, en daarom noemen wij ze de Unicorn Generatie.

Dit boek is een gids voor wie deze generatie wil begrijpen, wie met deze jongeren samenwerkt, of iets aan ze wil verkopen. Maar vooral is het een boek voor de Unicorns zelf, om aan elkaar te geven of aan hun ouders zodat deze beter begrijpen dat je niet een of andere freak bent, maar deel bent van een grotere beweging.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273