Calculatieboekje schoonmaakwerk 2015

ISBN
9789462450714
Paperback
Calculatieboekje schoonmaakwerk 2015 bevat kosten en normen, die u als leidraad kunt gebruiken bij het maken en beoordelen van schoonmaak calculaties. De gegevens zijn rechtstreeks uit de praktijk verzameld en getoetst. Uitgangspunt is een normale, volledige uitvoering van de werkzaamheden onder normale omstandigheden. U vindt de volgende zes hoofdstukken in deze uitgave:
Schoonmaakkosten met daarin de kosten van bijzonder schoonmaakwerk en diensten. De kosten worden per beurt of op jaarbasis gegeven en zijn gebaseerd op uiteenlopende projectgroottes.
Productie- en arbeidsnormen met normen die weergeven welke productie er mogelijk is of wat de benodigde tijd is. Steeds staan de uitgangspunten van de normen onder de tabellen.
Loonkosten en uurtarieven met tarieven voor individuele werknemers en voor verschillende schoonmaakploegen. Deze tarieven zijn berekend aan de hand van de basislonen volgens de CAO in het schoonmaak- en glazen wassersbedrijf.
Praktijktips bevat praktijk- en arbotips voor interieur- en sanitaironderhoud, gegeven bij het dagelijks en periodiek onderhoud.
Vloerafwerkingen met aandachtspunten voor het schoonmaakwerk, de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden alsook de kosten.
Algemene informatie bevat informatie over opleidingen in de schoonmaakbranche en een overzicht van organisaties in de schoonmaakbranche.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734