De Da Vinci Code Tarot

Auteur M. MacElroy
ISBN
9789063786632
64 Pagina's
Paperback
Mark McElroy
Da Vinci Tarot Set
Het tarotspel uit de film!
Set: boek met kaartspel (78 kaarten)
verpakt in kartonnen doos (13 x 20 cm)
bindwijze boek: paperback
formaat boek: 11 x 17 cm
formaat kaarten: 66 x 120 mm
omvang: ca. 92 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: ca. 19,90
ISBN: 978 90 6378 663 2

In de Da Vinci Tarot Set wordt het buitengewone talent van Leonardo da Vinci verbonden aan de krachtige visualisatie van de traditionele tarot. Het resultaat is een schitterend en kunstzinnig tarotspel, dat ook geschikt is voor meditatie en voorspellen.
De Da Vinci Tarot Set is geïnspireerd op de kunstwerken van Leonardo da Vinci: afbeeldingen van mens en dier, met hun karakteristieke gelaatstrekken, mysterieuze glimlach en subtiele gebaren, waarin een diepere betekenis verborgen zit. De kunstwerken van deze typische 'all-round' Renaissance-meester wijzen ons in dit unieke tarotspel de weg naar transformatie.
Leonardo da Vinci was een echte genius van zijn tijd: zowel op technisch en wetenschappelijk, als op kunstzinnig gebied was hij zeer vakkundig. Hij was (o.a.) uitvinder, ontwerper, wetenschapper, ingenieur, architect, schilder, beeldhouwer, tekenaar en kunstenaar. Da Vinci kwam bij alle lagen van de bevolking over de vloer, zoals bij de Italiaanse adellijke familie Sforza (bekend van het eerste tarotspel: de Visconti-Sforza Tarot).
De raadselachtige dimensie van het werk van Leonardo da Vinci, op magnifieke wijze verbeeld in de Da Vinci Tarot, heeft een fascinerende aantrekkingskracht, zelfs op wie nooit eerder een tarotspel in handen heeft gehad.
Met behulp van de Da Vinci Tarot kan iedereen op unieke wijze de geheimen achter de ideeën van Leonardo da Vinci ontraadselen, die - verbonden met de achtergrond en de betekenis van de tarot - ons aan de hand van de meester de mogelijkheid bieden inzicht te krijgen in dagelijkse vraagstukken.

Vanaf mei 2006 zal de film The Da Vinci Code, gebaseerd op Dan Brown's gelijknamige roman, in de Europese bioscopen worden vertoond. In deze film hebben wereldberoemde acteurs zoals Tom Hanks, Ian McKellen en Jean Reno en de actrice Audrey Tatou (bekend van de film Amélie) een (hoofd-)rol.
Een andere belangrijke rol is weggelegd voor de Da Vinci Tarot: de ontwerpers van dit tarotspel hebben de filmmaatschappij Columbia/Sony Pictures toestemming verleend dit tarotspel af te beelden in deze groots opgezette filmproductie. Hierdoor lijkt een zeker succes van de Da Vinci Tarot niet uitgesloten.
toestemming is verleend om het spel af te beelden in de film The Da Vinci Code (door Culumbia/Sony Pictures) met o.a. Tom Hanks, Ian McKellen en Jean Reno
met gedetailleerde handleiding door de bekende auteur Mark McElroy, waarin een beknopte uitleg wordt gegeven over de aspecten van het werk van Leonardo da Vinci die als inspiratiebron voor de kaarten hebben gediend
met 78 schitterend getekende tarotkaarten door Iassen Ghiuselev en Atanas Atanassov, met Nederlandse tekst
met uitleg van de betekenis per kaart, treffende voorbeelden en eenvoudige instructies om met de Da Vinci Tarot Set te werken
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273