Het Grote Boek der Reiki Symbolen

Auteur W. Lubeck
ISBN
9789063786267
608 Pagina's
Paperback
Walter Lübeck en Mark Hosak
Het Grote Boek der Reiki Symbolen
De spirituele traditie van symbolen en mantra's van het Usui-systeem der natuurlijke genezing
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 608 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: ca. 29,50
ISBN: 978 90 6378 626 7

De klassieke symbolen van het Usui-systeem der natuurlijke genezing - beter bekend als 'Reiki' - bekleden een sleutelpositie in deze onvergelijkelijke en unieke traditie. Zonder deze symbolen en de bijbehorende mantra's is werken met Reiki niet mogelijk. In dit volumineuze compendium worden deze symbolen en mantra's voor het eerst gedetailleerd beschreven en vaktechnisch juist verklaard.
De spirituele tradities waarin ze zijn ontstaan en ontwikkeld, de kalligrafisch juiste schrijfwijze, de diverse betekenissen en functie op het gebied van helen, genezen en spirituele persoonsontwikkeling worden afzonderlijk toegelicht en door diverse oefeningen verduidelijkt en praktisch toepasbaar gemaakt.
De inwijdingsrituelen, noodzakelijk voor de uitoefening van complexe genezingen met Reiki, zijn gebaseerd op de basissymbolen van het Usui-systeem en laten zich, zoals dit in de traditie van Reiki gebruikelijk is, steeds opnieuw doorgeven.
De jarenlange ervaring van de auteurs met duizenden leerlingen, workshops en individuele Reiki-sessies, gekoppeld aan hun uitvoerig onderzoek, maken Het Grote Boek der Reiki Symbolen tot een standaardwerk over dit thema. Het verklaart zowel de essentie als de grondslag van Reiki, waardoor iedereen die met Reiki werkt of er in geïnteresseerd is, onmogelijk aan dit standaardwerk voorbij kan gaan.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734