Over medicatie

Auteur J.J.Sandra Kooij
ISBN
9789026522291
48 Pagina's
Paperback
Over medicatie voor volwassenen met ADHD is geschreven voor degenen die medicatie (willen gaan) gebruiken. Het doel van het boek is snel een overzicht te bieden van de medicamentkeuze mogelijkheden, van effect, bijwerkingen, doseringen, en van de plaats die de medicijnen onderling innemen. Ook voor partners, vrienden, familieleden, behandelaars en andere belangstellenden kan het boek nuttig zijn.

Over medicatie voor juist volwassenen met ADHD is nog erg weinig geschreven. Dit kan samenhangen met het feit dat nog geen enkel ADHD-medicijn is geregistreerd voor deze leeftijdsgroep. Er zijn wel verschillende medicijnen geregistreerd voor kinderen met ADHD. Een recept voor een volwassene wordt off label voorgeschreven. Het is dan de taak van de voorschrijvend arts de patiënt extra goed te informeren. Dit boek hoopt aan die informatie bij te dragen.

Over medicatie is geschreven op basis van de laatste informatie uit wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen met de medicatie in de praktijk van de behandeling van ADHD bij volwassenen, zoals die wordt toegepast bij PsyQ, psycho-medische programma's.


Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273