Drie topromans van Joke Verweerd

Auteur Joke Verweerd
ISBN
9789023994855
1050 Pagina's
Snoeitijd
Als Chiel van der Meij na jaren noodgedwongen terugkeert vanuit Nieuw- Zeeland naar Nederland, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.
Hij komt tot het beses dat zijn herinneringen niet meer passen in de nieuwe tijd. Een ontmoeting met zijn oude liefde Catharina is onvermijdelijk en heeft grote gevolgen.
Met Snoeitijd won Joke Verweerd de ND|BCB Publieksprijs 2005.

Pareloester
Wessel en Anne hebben ??n dochter met wie ze door haar zware handicaps geen wezenlijk contact hebben.
De teleurstelling daarover drijft hen zo ver uit elkaar, dat hun huwelijk in een zware crisis belandt. Vinden ze een aanknopingspunt voor vertrouwen en nieuwe liefde, of is er te veel gebeurd?
Pareloester werd genomineerd voor de ND|BCB Publieksprijs 2009.

Stuifzand
Paula krijgt op haar zeventiende een dochter en vertrekt daarna naar Toronto. Het meisje Julia blijft achter bij Paula's moeder Christa en haar stiefvader Jan. Na twaalf jaar verongelukt Jan onder verdachte omstandigheden. Paula komt terug naar Nederland en is er getuige van als haar stiefbroer Jelle schokkende gegevens uit het testament van zijn vader (haar stiefvader) Jan onthult - gegevens die zij uit ervaring al kende.


Joke Verweerd vierde dit jaar haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Haar romans haalden alle christelijke bestsellerlijstjes: De wintertuin, De rugzak, Permissie, Paradiso, Snoeitijd en Op de huid. Snoeitijd won in 2005 de Publieksprijs Christelijk Boek. Enkele van haar romans werden in het buitenland vertaald. Joke Verweerd publiceerde ook verhalen- en dichtbundels.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734